FU WAH DELFT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 5983 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fu Wah Delft. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 22:06 Echt lekker en lekker vers ! Goeie smaak!
6 dec 2022 om 21:47 Bezorging op tijd en het eten was heerlijk!!
5 dec 2022 om 12:16 Vroeg besteld en ruim half uur eerder dan tijd op Thuisbezorgd bezorgd gekregen en was lekker ook.
5 dec 2022 om 11:09 We hebben 2 uur moeten wachten op ons eten, 2 keer gebeld, op de vraag of er iets was misgegaan werd de telefoon opgelegd. De bami had weinig maak. Kwaliteit is er wisselend! Al met al voor ons de laatste keer dat we hier besteld hebben.
5 dec 2022 om 9:41 heelgoed
4 dec 2022 om 22:23 2 uur en 15 min bezorging!! hier gaat echt wat mis. Mag dan zondag zijn, als ik het ga halen gaat het echt sneller. Is niet de eerste keer dat het meer dan 2 uur duurde……..
4 dec 2022 om 21:23 Heb het uiteindelijk zelf maar na 2 uur wachten opgehaald. Toen ik aankwam moest het nog gemaakt worden. Na nog eens 20 minuten was het klaar. Twijfel over thuisbezorgd. 90 kloppen niet en de 1 bezorgster ook niet.
4 dec 2022 om 21:02 Ordered at 18:00, it was supposed to arrive 19hs (set in the app). Arrived 20hs.
4 dec 2022 om 20:45 2 uur op eten moeten wachten, en het is niet te vreten, nasi bak tot de helft gevuld, babi pangang smaakt naar kattenvoer, en ziet er ook niet smakelijk uit, geen ster waard! Zonde van je geld.
4 dec 2022 om 20:43 Twee uur op eten moeten wachten…. Nasi was koud en loempia aangebrand Jammer, zijn beter gewend
4 dec 2022 om 20:39 Eten werd pas na 2,5 uur bezorgd, was koud en bezorger was niet vriendelijk.
4 dec 2022 om 20:34 Helaas een uur moeten wachten op het eten. Eten was gelukkig wel warm.