FU WAH DELFT

FU WAH DELFT Chinees, Indisch, Surinaams

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 4324 beoordelingen
3 mrt 2021 om 13:12 Het was lekker, goed warm en ruim voldoende. Dank en tot de volgende keer.
1 mrt 2021 om 22:12 voor 18.30 uur besteld 20.15 uur gekregen. diverse keren gebeld maar telefoon was er gewoon naast gelegd. maar wel lekker en wam eten
1 mrt 2021 om 15:34 Bezorgtijd meer dan 2,25 uur. Smaak eten: helemaal niet goed. De surinaamse bami was vermengd met gewone. De Ossehaas was overgaar en er zat veel teveel zout in, de wortel was te groot en te veel, de andere groenten ontbraken. Waren wij niet gewend.
1 mrt 2021 om 13:57 Eten kwam 1 uur te laat!! Kon niet bellen want kreeg continu ingesprektoon..Toen maar naar de zaak gereden maar toen ik er bijna was kreeg ik bericht dat ze net afgeleverd hadden
1 mrt 2021 om 10:24 eten kwam na 2.5 uur . Babi Pangang was gemaakt van kip (echt schande). Loempias waren prima
1 mrt 2021 om 9:03 bezorging was ruim half uur te laat
1 mrt 2021 om 8:24 Ruim 2,5 uur na bestelling en 1 uur en 15 min na gevraagde lever tijd kwam bestelling. Moest wel eerst erover bellen. Bij telefonisch bellen continu in gesprek en bij uiteindelijke opname telefoon alsnog 10 min in de wacht. Geen prettige ervaring!
1 mrt 2021 om 6:56 Heerlijk
28 feb 2021 om 21:29 de reacties/reviews van vandaag spreken genoeg! Echt schandalig behandeld, vooral aan de telefoon (die ze gewoon neerleggen en verder gaan met hun werk) 2,5 uur op ons eten moeten wachten. Bezorger begreep ons wel en was ook vriendelijk.
28 feb 2021 om 20:41 Na 2 uur wachten, bellen een patatje gehaald. Vervolgens bij Fu Wah langsgeweest om mijn geld terug te halen. Bleek ze het net klaar te hebben. Ik moest genoegen nemen met 5 euro retour en de opmerking dat ik het kon opwarmen voor de volgende dag.
28 feb 2021 om 20:29 Restaurant heeft perfect eten. Thuisbezorgd SUCKS Eten NIET bezorgd
28 feb 2021 om 20:26 I ordered the food at 18:10, it’s been more than 2 hours and my food never arrived. I tried to contact the restaurant and they kept hanging up on me every damn time I call. This is ridiculous. And now the app is showing falsely that the order has arrived